Ένα νέο ιατρείο δημιουργείται στο Δήμο Θερμαϊκού, για την παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης στο σύνολο του πληθυσμού της περιοχής του Αγγελοχωρίου και για όσους προσωρινά διαμένουν σ’ αυτήν.

   Ο ιατρείο που είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών και της συνεργασίας του Δημάρχου Θερμαϊκού, του Δ/ντή του Κ.Υ. Ν.Μηχανιώνας κ. Αθ. Συμεωνίδη και του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης κ. Στρ. Πλωμαρίτη, θα ανήκει στη δύναμη του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας και θα στεγάζεται σε δημοτικό κτήριο, δίπλα  στο ΚΑΠΗ Αγγελοχωρίου.

   Το ιατρείο θα λειτουργεί αρχικά μια φορά την εβδομάδα, με έναν ιατρό και    εφόσον αυξηθούν οι ανάγκες περίθαλψης και τα ραντεβού θα αυξηθούν τόσο οι ημέρες λειτουργίας όσο και το ιατρικό προσωπικό.

   Τα εγκαίνια του νέου ιατρείου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.00΄ στον αύλειο χώρο του ιατρείου.  

   Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ως Δημοτική Αρχή, αφού ένας ακόμη στόχος μας στέφεται με επιτυχία. Με το βλέμμα μας στραμμένο στον πολίτη, ο Δήμος μας κάνει ένα παραπάνω βήμα για την κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας σε θέματα ιατρικής περίθαλψης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα της εύκολης προσπέλασής τους στις υπηρεσίες υγείας, για την  καλύτερη, άμεση και αποδοτικότερη επίλυση των προβλημάτων υγείας τους, χωρίς οικονομική επιβάρυνση και απώλεια χρόνου. Και βέβαια, οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Αθ. Συμεωνίδη, Δ/ντή του Κ.Υ. Ν.Μηχανιώνας και τον κ. Στρ. Πλωμαρίτη, Διοικητή της 4ης Υγειον. Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης,  τόσο για τις προσπάθειες και την ουσιαστική τους συμβολή στην  επιτυχία της ίδρυσης του νέου ιατρείου, όσο και για την πολύχρονη αγαστή συνεργασία μας, σε θέματα που άπτονται της υγείας των πολιτών του Δήμου μας και όχι μόνο».

Γράφτηκε από τον Θεολόγο Ηλιού

© Live-Radio.gr | Radiostation.gr