Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του επετειακού 50ου ράλι ΔΕΘ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΑΟΘ που είναι ένας από τους κορυφαίους διοργανωτές αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα και αυτός που επί δεκαετίες διοργανώνει το ράλι ΔΕΘ δηλώνει πανέτοιμος. Μάλιστα, θέλει να εκπλήξει θετικά αγωνιζόμενους, θεατές και υποστηρικτές.

Τα 27 πληρώματα που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στο ράλι αποτελούν την ψυχή του αγώνα, ενώ παράλληλα θα απολαύσουν τις υπέροχες ειδικές διαδρομές του Χολομώντα, εκεί όπου ανδρώθηκε η πλειοψηφία της αφρόκρεμας των Ελλήνων οδηγών αγώνων αυτοκινήτου. Οι ειδικές διαδρομές συνολικής απόστασης 93 χιλιομέτρων είναι από τις δυσκολότερες της Ελλάδας και θα απαιτήσουν στο σύνολό τους το μέγιστο των δεξιοτήτων των οδηγών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ράλι ΔΕΘ είναι αγώνας που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, του οποίου οι ειδικές διαδρομές αποτελούν τις ομορφότερες και δυσκολότερες των Βαλκανίων.

«Η ΔΕΘ συνεργάζεται με τον ΑΟΘ για να διοργανώσει τον αγώνα με επιτυχία. Όπως κάνει εδώ και χρόνια. Ο αγώνας αξίζει το θαυμασμό μας, γιατί αποτελεί δύσκολη υπόθεση η οργάνωσή του. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι βάζει τη Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δημιουργεί προεκτάσεις σε πολλούς τομείς» τόνισε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

© Live-Radio.gr | Radiostation.gr